TV-installation og montering

TV-installation og montering

Har du brug for professionel hjælp til TV-installation og montering? Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning kan vi hjælpe med installation af alle typer TV, uanset om det er en traditionel fladskærm, en avanceret smart TV eller et professionelt skærmsetup til erhvervsmæssig brug.

Vi sørger for, at dit tv får den rette montering, uanset om det er vægmontering eller placering på et stativ eller et tv-møbel. Vi sørger for at tilslutte alle kabler og tilbehør, fx Chromecast, spillekonsoller, eksterne højtalere og soundbars m.v.

Endeligt sørger vi også for at installere og indstille tv’et korrekt, så du har en løsning, der virker. Vores mål er at sikre, at dit TV fungerer optimalt og leverer den bedste billed- og lydkvalitet, så du kan komme i gang med at nyde dit TV med det samme.

Få skjult kablerne

Det kan hurtigt komme til at se rodet ud med kabler fra tv’et, højtalere, spillekonsoller m.v. Derfor sørger vi for at skjule kablerne på en diskret måde, når vi installerer og monterer dit tv. Det kan vi gøre ved at skjule kablerne bag væggen eller ved at bruge kabelbakker. På den måde får du en tv-installation, der ser pæn og velorganiseret ud.

Vi tilbyder også erhvervsløsninger

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning kan vi også hjælpe med installation og montering af erhvervsløsninger. Vi hjælper med installation og montering af avancerede multimediepræsentationsløsninger til fx mødelokaler og konferencerum. Vi sørger for at tilslutte kameraer, mikrofoner og højtalere, lige som vi sikrer en problemfri tilslutning af eksterne enheder som laptops og tablets.

Kontakt os

Uanset om det er til dit hjem eller din virksomhed, er du sikret en professionel løsning, når du vælger Bjerringbro og Fårvang El-Forretning til at stå for tv-installation og montering. Kontakt os allerede i dag for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 30 92 19 94 eller send en mail til hvidevareservice@gmail.com.

Ring på telefon 30 92 19 94 Kontakt os - vi vender tilbage hurtigst muligt for en aftale

Vi er beliggende i både Bjerrringbro og Fårvang , men udfører el-installationsopgaver for kunder i og omkring hele Midtjylland.

Om os

Bjerringbro & Fårvang El-Forretning betjener både private og erhvervskunder i hele Midtjylland. Uanset om der er behov for el-installationer, renoveringer, ladestandere, energioptimering eller belysningsløsninger, kan vores ekspertise og pålidelige service altid regnes med.

Vores el-installatører hjælper dig med energioptimering, hvidevarer og el-installationer og meget mere.