Hvidevarer – service og reparation

Salg, service og reparation af hårde hvidevarer

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning tilbyder vi både salg, service og reparation af hårde hvidevarer. Uanset om du skal købe en ny vaskemaskine, har brug for at få installeret en ovn eller har brug for at få repareret køleskabet, er vi klar til at hjælpe dig. Hos os får du den bedste service og de bedste produkter til dine behov.

Vi tilbyder: 

Salg af hvidevarer

I vores showroom i Bjerringbro finder du et udvalg af forskellige hårde hvidevarer af høj kvalitet. Vores showroom har et varieret udvalg af pålidelige mærker og moderne modeller, der sikrer effektivitet, pålidelighed og innovation.

Vores udvalg af hårde hvidevarer består blandt andet af vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, ovne, opvaskemaskiner, emhætter m.m.. Uanset om du søger efter energieffektive modeller, smarte funktioner eller stilfuldt design, har vi noget, der passer til dine behov og din livsstil.

Du kan se vores udvalg af hvidevarer i vores showroom mod forudgående aftale med Peter.

Ring på 30 92 19 94 for at aftale nærmere. 

Du finder vores showroom på Østergade 21 i Bjerringbro.

Har vi ikke den hvidevare, du søger, kan vi bestille det hjem til dig. Det gælder alle hårde hvidevarer og er uanset mærke og model. Kontakt os for at høre mere.

Vi leverer, monterer og installerer

Når du køber hårde hvidevarer hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning, tilbyder vi også at levere, montere og installere. Vi stræber efter at gøre hele processen så let og problemfri som muligt, så du kan nyde din nye hvidevare uden bekymringer.

Vores erfarne elektrikere sørger for at montere din nye hårde hvidevare korrekt og sikkert samt at tilslutte vand, el m.v. Når din nye hårde hvidevarer er tilsluttet, sørger vi for at teste, at alt fungerer korrekt – og så får du naturligvis også en demonstration af hvidevarens funktioner og betjening.

Professionel service og reparation af hvidevarer

Det kan være til stor irritation, når dine hårde hvidevarer ikke fungerer, som de skal. Det kan også være svært at finde ud af, hvorfor hvidevaren lige pludselig ikke virker optimalt – og derfor er det også svært at løse problemstillingen.

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning har vi stor erfaring med service og reparation af alle typer af hvidevarer. Uanset om det drejer sig om en vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, ovn eller køleskab, kan du stole på, at vi har de nødvendige færdigheder og viden til at identificere og løse enhver fejl.

Vi ved, hvor stor gene det kan være for dagligdagen, når en hvidevare ikke fungerer korrekt. Derfor tilbyder vi også hurtig service og reparation. Kontakt os for at aftale tid til et servicebesøg, der også passer ind i din tidsplan. Vores mål er at minimere nedetid og genoprette normal drift af dine hvidevarer så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores hvidevarer, behov for rådgivning eller ønsker du hjælp til installation eller reparation af dine hårde hvidevarer? Så kontakt os – vi er klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 30 92 19 94 eller send os en e-mail på hvidevareservice@gmail.com.

HVIDEVARESERVICE

Alt i køleskabe, ovne, komfurer, vaskemaskiner og opvaskemaskiner

  • Moderne produkter
  • Hvidevarer i høj kvalitet
  • Vi leverer, monterer og installerer
  • 2 års garanti på alle hvidevarer

Ring på telefon 30 92 19 94 Kontakt os - vi vender tilbage hurtigst muligt for en aftale

Vi er beliggende i både Bjerrringbro og Fårvang , men udfører el-installationsopgaver for kunder i og omkring hele Midtjylland.

Om os

Bjerringbro & Fårvang El-Forretning betjener både private og erhvervskunder i hele Midtjylland. Uanset om der er behov for el-installationer, renoveringer, ladestandere, energioptimering eller belysningsløsninger, kan vores ekspertise og pålidelige service altid regnes med.

Vores el-installatører hjælper dig med energioptimering, hvidevarer og el-installationer og meget mere.