Om os

Awesome Image
Din lokale elinstallatør

Velkommen til Bjerringbro og Fårvang El-Forretning

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning siger vi sjældent nej til en opgave. Vi stræber altid efter at yde den bedste service, og vi vil gå langt for vores kunder. Vores fokus er altid på at imødekomme deres behov og forventninger. Vores dedikerede medarbejdere brænder for at løse alle typer af elinstallationsopgaver for både private og virksomheder.

Awesome Image
Ny ejer

Steen overtager Bjerringbro Elektro

1. september 2003 overtager Steen Iversen Bjerringbro El-Forretning. Steen har fungeret som afdelingsleder siden 1998, og han driver virksomheden videre til det, den er i dag.

Awesome Image
Udvidelse af virksomheden

Bjerringbro Elektro opkøber Faarvang EL

1. september 2005 opkøber Bjerringbro El-Forretning ApS Fårvang EL og vi bliver til Bjerringbro og Fårvang EL-Forretning ApS. Vi har stadig de to afdelinger, hvorfra der er udkørende elektrikere fra begge afdelinger.

Specialister i el-arbejde

El-installationer

Vores erfarne elektrikere tilbyder alt fra grundlæggende stikkontakter og køkkeninstallationer til avancerede belysningsløsninger, overvågningssystemer. 

Hvidevarer - salg og service

Vi hjælper med alt fra køb og installation af dit nye apparat til fejlfinding og reparation af hårde hvidevarer. Besøg vores butik i Bjerringbro eller kontakt os. 

Varmepumper

Få din optimale varmepumpe løsning hos os! Vi tilbyder et bredt udvalg af varmepumper, der passer perfekt til dine behov for opvarmning og køling. Vi guider dig gennem hele processen.

Energioptimering

Få et energieffektivt hjem. Fra energigennemgang til installation af LED-lys, udskiftning af apparater, solcellepaneler og varmepumper – vi har løsningerne til dit hjem.

Ladestander til elbiler

Få installeret en ladestander til din elbil. Vores autoriserede elinstallatører sikrer, at din ladestander installeres korrekt og overholder alle  gældende sikkerhedsstandarder og lovkrav. 

Kabelfejl

Kabelfejl kan være en pludselig og irriterende udfordring. Få professionel fejlsøgning og effektiv udbedring af alle typer kabelfejl, så du kan få din strømforsyning tilbage.

Ring på telefon 86 68 11 88

Ved opkald til vores hovednummer, vil man blive mødt med vores omstilling, hvor man kan trykke sig videre til den ønskede afdeling.

Kontakt os - vi vender tilbage hurtigst muligt for en aftale

Vi er beliggende i både Bjerrringbro og Fårvang , men udfører el-installationsopgaver for kunder i og omkring hele Midtjylland.

Om os

Bjerringbro & Fårvang El-Forretning betjener både private og erhvervskunder i hele Midtjylland. Uanset om der er behov for el-installationer, renoveringer, ladestandere, energioptimering eller belysningsløsninger, kan vores ekspertise og pålidelige service altid regnes med.

Vores el-installatører hjælper dig med energioptimering, hvidevarer og el-installationer og meget mere.