Ladestander til el-biler

Installation af ladestander til elbil

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning kan vi hjælpe dig med at installere en ladestander til din elbil. Det er ikke kun praktisk at kunne oplade din elbil hjemme i din egen indkørsel, det er også en let og bekvem måde at sikre, at din bil altid er klar til at køre, når du har brug for det.

Som autoriserede elinstallatører og elektrikere har vi kompetencerne og erfaringen til at installere ladestandere til elbiler uanset mærket af ladestander.

Få en autoriseret el-installatør til at installere ladestanderen

Når det kommer til installation af ladestandere til elbiler, er det vigtigt, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder og lovgivning. Derfor kræver montering og installation af ladestandere til elbiler altid professionel ekspertise fra en autoriseret el-installatør.

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning har vi det nødvendige kendskab og de rette kvalifikationer til at sikre korrekt installation af din ladestander. Vi er klar til at håndtere alle aspekter af installationsprocessen, så du kan have ro i sindet og være sikker på, at din ladestander er installeret korrekt og opfylder alle sikkerheds- og lovgivningsmæssige krav.

Hvad kan du selv gøre?

Selvom du skal have en autoriseret elinstallatør til at stå for installationen af ladestanderen, er der nogle ting, du selv kan gøre forud for installationen. Først og fremmest skal du beslutte, hvor ladestanderen skal placeres. Her er det en god idé at undersøge boligens eksisterende elinstallationer, så du har en idé om det kan lade sig gøre med den ønskede placering. Hvis der skal graves ud til kabellægning mellem ladestander/ladeboks og eltavle, kan du også gøre det forud for installationen.

Du er velkommen til at tage os med på råd om, hvor din ladestander kan placeres, og hvad du med fordel kan gøre forud for installationen.

Husk også at bestille ladeboksen eller ladestanderen i god tid, så du er sikker på, at den er leveret inden vores aftale for installationen.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få mere information om installation af ladestandere til din elbil? Så er du meget velkommen til at kontakte os! Vi er klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel og vejlede dig gennem installationsprocessen.

Du kan kontakte os via telefon (30 92 19 93) eller e-mail (jorn@bjerringbro-el.dk). Vi bestræber os altid på at svare så hurtigt som muligt og sikre, at du får den bedste service og den nødvendige hjælp i forbindelse med installation af ladestander til din elbil.

Ring på telefon 30 92 19 93 Kontakt os - vi vender tilbage hurtigst muligt for en aftale

Vi er beliggende i både Bjerrringbro og Fårvang , men udfører el-installationsopgaver for kunder i og omkring hele Midtjylland.

Om os

Bjerringbro & Fårvang El-Forretning betjener både private og erhvervskunder i hele Midtjylland. Uanset om der er behov for el-installationer, renoveringer, ladestandere, energioptimering eller belysningsløsninger, kan vores ekspertise og pålidelige service altid regnes med.

Vores el-installatører hjælper dig med energioptimering, hvidevarer og el-installationer og meget mere.