Energioptimering – Erhverv

Energioptimering for erhverv

Energioptimering kan være en effektiv måde at reducere omkostningerne i virksomheden. Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning kan vi hjælpe med energioptimering i din virksomhed. Det gør vi først og fremmest gennem en energigennemgang, som afslører, hvor der kan opnås besparelser.

Hvad der kan gøres for at energioptimere din virksomhed, afhænger i høj grad af, hvilken type virksomhed, der er tale om, samt hvilke maskiner, apparater m.v., der anvendes i virksomheden.

Få overblikket med en energigennemgang

Som beskrevet ovenfor, er første skridt mod en effektiv energioptimering en energigennemgang. Her gennemgår vores erfarne elektrikere virksomhedens faciliteter for at identificere områder med et ineffektivt energiforbrug og dermed muligheder for besparelser. Vi analyserer elinstallationer, belysningssystemer, HVAC-systemer og andre relevante energiforbrugende enheder for at finde frem til den bedste løsning til at reducere virksomhedens energiomkostninger.

 

Energibesparende løsninger til erhverv

Nogle af de mest effektive energibesparende løsninger for virksomheder er installation af energieffektiv belysning samt optimering af HVAC-systemer.

Installation af energieffektiv belysning

Effektiv belysning spiller en afgørende rolle i ethvert kommercielt miljø, da det ikke kun påvirker arbejdsmiljøet, men også energiforbruget. Noget af det, der kan give store energibesparelser for virksomheder, er at udskifte lyskilderne til LED.

Derudover kan virksomhederne også opnå en energibesparelse ved at implementere intelligent lysstyring, fx med sensorer eller styring via tidsplaner m.m. Dermed kan det sikres, at lyset kun er tændt, når det er nødvendigt.

Optimering af HVAC-systemer

Opvarmning, ventilation og aircondition (HVAC) systemer udgør en væsentlig del af energiforbruget i de fleste virksomheder. Derfor kan der også opnås store energibesparelser ved at implementere intelligente styringssystemer, der kan optimere driften af HVAC-systemet. Disse systemer giver mulighed for automatisk regulering af temperaturer, luftstrømme og ventilationsniveauer baseret på faktorer som tidspunkter på dagen, sæsonmæssige ændringer og rumkrav.

Energiøkonomisk rådgivning og implementering

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning tilbyder vi professionel energiøkonomisk rådgivning til virksomheder, der ønsker at optimere deres energiforbrug og reducere deres driftsomkostninger. Vores erfarne elektrikere rådgiver ud fra din virksomheds aktuelle behov og mål – og vi tilbyder også at hjælpe med at udføre de anbefalede energioptimeringsopgaver.

Kontakt os

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning er vi klar til at rådgive dig om de bedste energieffektive løsninger, der passer til din virksomheds specifikke behov og mål, lige som vi hjælper med gennemførslen af energioptimeringen.

Ring til os på telefon 30 92 19 93 eller send en mail til jorn@bjerringbro-el.dk for at høre mere om dine muligheder.

Ring på telefon 30 92 19 93 Kontakt os - vi vender tilbage hurtigst muligt for en aftale

Vi er beliggende i både Bjerrringbro og Fårvang , men udfører el-installationsopgaver for kunder i og omkring hele Midtjylland.

Om os

Bjerringbro & Fårvang El-Forretning betjener både private og erhvervskunder i hele Midtjylland. Uanset om der er behov for el-installationer, renoveringer, ladestandere, energioptimering eller belysningsløsninger, kan vores ekspertise og pålidelige service altid regnes med.

Vores el-installatører hjælper dig med energioptimering, hvidevarer og el-installationer og meget mere.