Erhverv og industri

Awesome Image
Professionelle løsninger til erhverv

Professionelle løsninger til erhverv

Hos Bjerringbro og Fårvang El-Forretning udfører vi alle typer elinstallationsopgaver for erhverv og industri.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med:

Specialister i el-arbejde

El-installationer

Vores erfarne elektrikere tilbyder alt fra grundlæggende stikkontakter og køkkeninstallationer til avancerede belysningsløsninger, overvågningssystemer. 

Hvidevarer - salg og service

Vi hjælper med alt fra køb og installation af dit nye apparat til fejlfinding og reparation af hårde hvidevarer. Besøg vores butik i Bjerringbro eller kontakt os. 

Varmepumper

Få din optimale varmepumpe løsning hos os! Vi tilbyder et bredt udvalg af varmepumper, der passer perfekt til dine behov for opvarmning og køling. Vi guider dig gennem hele processen.

Energioptimering

Få et energieffektivt hjem. Fra energigennemgang til installation af LED-lys, udskiftning af apparater, solcellepaneler og varmepumper – vi har løsningerne til dit hjem.

Ladestander til elbiler

Få installeret en ladestander til din elbil. Vores autoriserede elinstallatører sikrer, at din ladestander installeres korrekt og overholder alle  gældende sikkerhedsstandarder og lovkrav. 

Kabelfejl

Kabelfejl kan være en pludselig og irriterende udfordring. Få professionel fejlsøgning og effektiv udbedring af alle typer kabelfejl, så du kan få din strømforsyning tilbage.

Ring på telefon 30 92 19 93 Kontakt os - vi vender tilbage hurtigst muligt for en aftale

Vi er beliggende i både Bjerrringbro og Fårvang , men udfører el-installationsopgaver for kunder i og omkring hele Midtjylland.

Om os

Bjerringbro & Fårvang El-Forretning betjener både private og erhvervskunder i hele Midtjylland. Uanset om der er behov for el-installationer, renoveringer, ladestandere, energioptimering eller belysningsløsninger, kan vores ekspertise og pålidelige service altid regnes med.

Vores el-installatører hjælper dig med energioptimering, hvidevarer og el-installationer og meget mere.