top of page
Funktioner

Føl dig helt tryg, både når du er ude eller hjemme. En sikkerheds-funktion på vores hus-alarm er, at du kan aktivere den, selvom du befinder dig flere kilometer væk - alt det kræver er et enkelt tastetryk på din telefon, og alarmen vil straks blive aktiveret. 

Slip for dyre abonnementer – vi tilbyder hus-alarm uden abonnement. Du ejer og betjener selv dit system og skal derfor ikke betale for lejeafgifter. Vælg en af vores alarmpakker og få markedets bedste pris på en hus-alarm uden abonnement.

Nogle forsikrings-selskaber giver rabat på indboforsikringen, hvis man abonnere via en vagtcentral. Det er noget vi kan være behjælpelig med, hvis det skulle være aktuelt.

Beskyt dit hjem med en hus-alarm

Bliv tryg med en god hus-alarm hos os. Vi har valgt at bruge dette alarm-system, da det dækker langt de fleste behov, for en effektiv overvågning af private boliger, samt større virksomheder.


Alarmen er meget brugervenlig, og styres via en app til Iphones og Android. Kommunikationen foregår via din eksisterende internet-router, eller det mobile bredbånd.

Det er ikke nødvendigt med et abonnement for at få alarmen til at virke. Den er helt gratis at bruge igennem din nuværende internet-udbyder. Hvis der kommer ubudne og man er langt hjemmefra, kan den alarmere venner, familie og naboer.

bottom of page